Mobile menu

Hajduk večeras protiv Osijeka (20 sati)

 
15/10/2011 - 08:16 sati
Prva momčad

Večeras će na Poljudu od 20 sati Hajduk ugostiti Osijek, bit će to prigoda da se Bijeli eventualnom pobjedom približe Dinamu na samo četiri boda nakon jučerašnjeg kiksa Modrih u Stanovima protiv vrlo dobrog Zadra (2:1). Nakon reprezentativne stanke hajdukovci će u 22 dana odigrati pet utakmica, od kojih čak četiri na Poljudu (jedina gostujuća protiv Lučkog), što bi trebala biti lijepa prigoda za početak novog pozitivnog niza nakon remija u Karlovcu (1:1).

Osijek je, pak, ove sezone izgubio samo dvaput. Jednom kod kuće protiv Dinama (0:4), dok su u četiri gostujuća nastupa poraženi samo od Karlovca (2:0).

- Osijek ima svoj stil, stalno igraju isto, s dosta defanzive, ne vjerujem da će drugačije izgledati protiv nas. Imaju kvalitetnu sredinu terena, neće ostavljati puno prostora za igru. Naš cilj je zadovoljiti publiku i osvojiti sva tri boda. Predahnuli smo u pauzi, dobro je da smo se odmorili, momci su iščistili glave. Treba nam dobra atmosfera na stadionu, a mi ćemo se potruditi da budemo kreativni, ofenzivni i pametni - poručio je trener Hajduka Krasimir Balakov.

Prijenos tijeka utakmice od 20 sati možete pratiti text UŽIVO na portalu hajduk.hr!
 

15/10/2011 - 08:16 sati
Prva momčad