Mobile menu
Hajduk ugostio malog Tomu, zvijezdu fotografije koja je obišla svijet

Hajduk ugostio malog Tomu, zvijezdu fotografije koja je obišla svijet

 
14/8/2019 - 15:25 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Hajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog TomuHajduk ugostio malog Tomu
Hajduk ugostio malog Tomu

Gotovo 870 tisuća lajkova sakupila je fotografija malenog Tome Efendića s utakmice Hajduk - Lokomotiva koju je snimio Hajdukov službeni fotoreporter Robert Matić. Fotografija dječaka, koji ima samo godinu i tri mjeseca, je obišla čitav svijet, a prenijela ju je popularna nogometna stranica ''4-3-3'' koja na svom Instagram profilu broji nevjerojatnih 22 milijuna pratitelja. 


Slika je skupila rekordan broj lajkova i na službenom Instagramu Hajduka (preko 20 tisuća), a zvijezdu fotografije ugostili smo danas na Poljudu zajedno s majkom Marijom i tatom Antom koji nisu skrivali oduševljenje dolaskom, ali i iznenađenje da je čitav svijet zaluđen malim Tomom i njegovim osmijehom zbog kojeg je skupio obožavatelje diljem kugle zemaljske. Brojni bivši i sadašnji igrači Hajduka, podijelili su i lajkali fotografiju, zajedno s nekoliko hrvatskih reprezentativaca, ali i svjetskih nogometaša. 

- Zaista smo iznenađeni koliki je odjek uzela ova fotografija, vidjeli smo kako se penje broj lajkova i pozitivnih komentara iz minute u minutu. Ovo je Tomi bila prva utakmica na Poljudu i ujedno i prva fotografija objavljena na društvenim mrežama. Do sada nismo nikada objavili javno njegovu fotografiju, a prva je odmah postala viralni hit. Hvala fotografu Robertu Matiću koji je uhvatio kadar za povijest - ispričali su nam Tomini roditelji, inače veliki navijači Hajduka koji ne propuštaju utakmice Bijelih na Poljudu.

Mali Toma je na Poljud stigao u Hajdukovoj majici, a za poklon je dobio komplet prvog dresa Bijelih i loptu s potpisima svih igrača. Stanko Jurić, Darko Nejašmić, Josip Juranović, Samuel Eduok... - svaki od njih htio se za uspomenu fotografirati s nasmiješenim mališanom koji je osvojio srca nogometnih zaljubljenika diljem svijeta...

14/8/2019 - 15:25 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr