Mobile menu
Hajduk ugostio djecu iz Australije, odigrana i prijateljska utakmica

Hajduk ugostio djecu iz Australije, odigrana i prijateljska utakmica

 
10/10/2018 - 10:00 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Djeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti HajdukuDjeca iz Australije u posjeti Hajduku
Djeca iz Australije u posjeti Hajduku

Hajduk je u utorak ugostio djecu iz nogometne akademije Sydney Uniteda (nekadašnji Croatia Sydeney) koja se nalaze na dvotjednoj turneji po Hrvatskoj. 

Radi se o djeci hrvatskog porijekla koja na ovaj način imaju priliku upoznati svoje korijene. Većina njih od svojih roditelja i djedova slušala je priču o Hajduku, a jučer su iz prve ruke mogli upoznati Poljud i dio povijesti našeg Kluba. 

Djeca iz Sydney Uniteda stigla su u pratnji voditelja njihove Akademije Tonija Krišlovića i trenera Stevea Spurwaya, a na Poljudu ih je dočekao bivši igrač Bijelih Anthony Šerić

Osim Šerića domaćini su im bili Hajdukovi mlađi pioniri i njihov trener Mate Radić, a odigrana je i prijateljska utakmica koja je na koncu završila pobjedom Hajduka. 

10/10/2018 - 10:00 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr