Mobile menu

Hajduk u Žilini: Bolja smo momčad!

 
30/7/2009 - 12:09 sati
Prva momčad

Večeras od 19.30 sati Hajduk će odigrati svoje prve ovosezonske minute u Europi. Gosti su Žiline, a u Slovačku su "bijeli" doputovali bez Srđana Andrića, Hrvoja Vejića, te Nikole Kalinića.

- Brani se Žilina s devetoricom igrača, znaju biti agresivni, pa ćemo imati velikih problema budemo li sporo igrali. Stoga smatram da trebamo krenuti samouvjereno, odlučno, zabiti zgoditak i četvrto pretkolo osigurati već u Slovačkoj – istaknuo je danas Senijad Ibričić.

Slobodni su jutros hajdukovci bili sve do 12.30 sati kada im je zakazan bio ručak. No glavnina ih se puno ranije probudila, neki su čak i proštetali ulicama Žiline koja baš i nije oduševila one koji su očekivali nešto više od ovog grada na sjeveru Slovačke. Atmosfera među hajdukovcima je optimistična, uvjereni su kako im je ovo tek prva ovosezonska europska stanica.

- Čak i 0:0 iz Žiline nama daje nama velike izglede za prolazak – kaže mladi napadač Ante Vukušić.

- Dobra su momčad, iznimno disciplinirana, ali smatram da će teža utakmica biti u uzvratu na Poljudu. U svakom slučaju, bolji smo i moramo osigurati četvrto pretkolo – pridodao se Boris Pandža.

Tekstualni prijenos utakmice Žilina – Hajduk pratite od 19.30 sati UŽIVO na portalu hajduk.hr. Odmah po završetku susreta Splićani autobusom kreću prema Češkoj, iz Ostrave prema Splitu najavljen je let točno u ponoć.

30/7/2009 - 12:09 sati
Prva momčad