Mobile menu
Hajduk u utorak igra protiv Varaždina na Poljudu

Hajduk u utorak igra protiv Varaždina na Poljudu

 
13/6/2020 - 12:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:3 (Split, 16/6/2020)"

Nogometaši Hajduka ostvarili su maksimalan bodovni učinak u prva dva susreta nakon ponovnog početka prvenstva, a ubrzani ritam odigravanja utakmica nastavljaju u utorak kada pred praznim tribinama Poljuda u sklopu 29. kola HT Prve lige igraju protiv Varaždina. 

Bijeli su u prve dvije utakmice svladali Inter Zaprešić s 2:1 kod kuće te Istru 1961 u gostima rezultatom 1:0. Trenutno se Hajduk nakon 28 odigranih kola nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s istim brojem bodova (51) kao i trećeplasirana Rijeka, te ima dva boda više od četvrtoplasirane Lokomotive. 

Hajdukovci su  nakon utakmice u Puli odradili jutarnji trening u Medulinu, a zatim su se u petak navečer vratili u Split. Do utakmice s gostima iz Varaždina odradit će još tri treninga. 

Trener Bijelih Igor Tudor u ovom susretu ne može računati na Ardijana Ismajlija koji je protiv Istre 1961 dobio treći žuti karton, a u konkurenciju se vraća Samuel Eduok koji je iz istog razloga preskočio gostovanje u Puli. 

Hajduk i Varaždin ove su sezone ti puta odmjerili snage, a Bijeli su slavili u sva tri susreta. U Varaždinu je dva puta rezultat bio 3:0 te u 2:0 u jedinom susretu odigranom na Poljudu. 

13/6/2020 - 12:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr