Mobile menu
Hajduk u utorak igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

Hajduk u utorak igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
18/4/2021 - 13:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 1:1 (Koprivnica, 20/4/2021)"

Nogometaši Hajduka u utorak s početkom u 19.05 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u okviru 30. kola HT Prve lige. 

Bijeli su u prethodnom kolu poraženi od Osijeka na Poljudu rezultatom 1:0 te se i dalje nalaze na petom mjestu prvenstvene tablice s osvojena 43 boda u 28 odigranih susreta. 

Slaven Belupo je u prethodnom kolu svladao Goricu u Velikoj Gorici rezultatom 1:0 i trenutno zauzima šestu poziciju s 30 osvojenih bodova u 29 odigranih susreta. 

Hajdukov trener Paolo Tramezzani u Koprivnici neće moći računati na Stefana Simića i Marija Vuškovića koji su u dvoboju s Osijekom dobili treće žute kartone te na Marca Fossatija koji je isključen zbog dva žuta kartona. 

U konkurenciju se vraća Nihad Mujakić koji je odradio dvije utakmice suspenzije zbog crvenog kartona koji je dobio baš u zaostaloj utakmici Hajduka i Slaven Belupa odigranoj 7. travnja na Poljudu. Taj dvoboj završio je rezultatom 2:2. 

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Tomislav Keglević iz Našica, a četvrti sudac je Ante Čuljak iz Zagreba. VAR sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 


18/4/2021 - 13:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr