Mobile menu
Hajduk u utorak igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

Hajduk u utorak igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

 
28/11/2021 - 13:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 3:6 (Zagreb, 30/11/2021)"

Nogometaši Hajduka u utorak s početkom u 18.30 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj utakmicu 1/4 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Bijeli su trenutno u nizu od tri uzastopne prvenstvene pobjede ostvarene od kada je momčad preuzeo trener Valdas Dambrauskas. U posljednjoj odigranoj utakmici Hajduk je u petak svladao Istru 1961 rezultatom 4:0. 

Do četvrtfinala Hrvatskog kupa Bijeli su stigli nakon što su u 1/16 finala svladali Primorac Biograd na Moru rezultatom 2:1, a zatim su u sljedećoj fazi natjecanja pobijedili Belišće rezultatom 5:1.

Lokomotiva je posljednju utakmicu odigrala također u petak te je s 3:1 poražena od Osijeka u Gradskom vrtu. Zagrebačka momčad do ove faze Kupa stigla je pobijedivši Dugopolje u 1/16 finala boljim izvođenjem jedanaesteraca, a zatim su u sljedećoj fazi svladali Varaždin rezultatom 3:2.

Hajduk i Lokomotiva ove sezone odigrali su dvije utakmice, u prvom kolu HT Prve lige u Kranjčevićevoj je rezultat bio 2:2, a na Poljudu su Bijeli slavili s 1:0. 

Glavni sudac utakmice bit će Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kristijan Novosel iz Gata, a četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska. VAR sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova, a asistent VAR suca Goran Pataki, također iz Đakova. 

28/11/2021 - 13:42 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr