Mobile menu
Hajduk u utorak gostuje u Gorici

Hajduk u utorak gostuje u Gorici

 
28/6/2020 - 13:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 3:1 (Velika Gorica, 30/6/2020)"

Igrači Igora Tudora već u utorak 30. lipnja igraju novi prvenstveni susret. Hajdukovci gostuju u Gorici u okviru 32. kola HT Prve lige (21:05 sati).

Bijeli su u posljednjem kolu na Poljudu svladali momčad Slaven Belupa ostvarivši tako treću pobjedu nakon nastavka sezone koja je prekinuta uslijed pandemije koronavirusa. Hajduk je u ovom kolu preskočio konkurente u borbi za poziciju za kvalifikacije Lige prvaka i trenutno je na drugom mjestu s 54 osvojena boda. Jednaki broj bodova ima Lokomotiva, bod manje ima Osijek, dok je na 52 boda petoplasirana Rijeka.

Trener Tudor u ovoj utakmici neće moći računati na kartoniranog kapetana Miju Caktaša koji je protiv farmaceuta dobio treći žuti karton, kao i stoper Kristian Dimitrov. U sastav se nakon odrađene suspenzije zbog žutih kartona vraća Bassel Jradi

Nažalost, zbog ozljede zadobivene u prošlom ogledu u kadru za susret s Goricom sigurno neće biti veznjaka Hamze, a dodatnim pregledima utvrdit će se vremenski period njegovog izbivanja s terena. Poznato je da se već otprije zbog ozljeda van konkurencije nalaze Jairo, Nihad Mujakić, Stefan Simić i Stanko Jurić

Hajduk i Gorica tri su puta ove sezone odmjerili snage u prvenstvenim ogledima. Bijeli su dva puta slavili na Poljudu (3:0 i 6:0), a utakmica u Velikoj Gorici završila je pobjedom domaćina (2:1).

28/6/2020 - 13:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr