Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
19/11/2020 - 10:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:2 (Koprivnica, 21/11/2020)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 17.05 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u okviru 12. kola HT Prve lige. Nakon dvotjedne stanke Bijeli nastavljaju s prvenstvenim obvezama, a slijede im tri gostujuće utakmice. 

Desetorica igrača Hajduka sudjelovala su u reprezentativnim obvezama svojih nacionalnih vrsta i tek pred kraj tjedna vratili su se u Split dok je ostatak momčadi redovito trenirao na Poljudu te dva dana na stadionu Primorca 1929 u Stobreču.

U posljednjem kolu Hajduk je odigrao 1:1 s Osijekom na domaćem terenu, a Slaven Belupo zadnju utakmicu također je odigrao protiv Osijeka te je poražen s minimalnih 1:0 u Koprivnici. Utakmica posljednjeg kola Gorica - Slaven Belupo nije odigrana budući da je cijela momčad Koprivničana završila u izolaciji zbog nekoliko slučajeva zaraze koronavirusom u njihovim redovima. 

Hajduk i Slaven Belupo prvi put ove sezone odmjerili su snage u kolovozu na Poljudu odigravši 2:2. Pogotke za Hajduk postigli su Dimitrios Diamantakos i Adam Gyurcso, a za goste Ivan Krstanović i Stipe Bačelić Grgić

Glavni sudac utakmice Slaven Belupo - Hajduk je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Jerko Crnčić iz Vrboveca, a četvrti sudac je Ante Čuljak iz Zagreba. VAR sudac je Ivan Vučković, a asistent VAR suca Ivica Modrić - obojica iz Zagreba. 

19/11/2020 - 10:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr