Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa na Poljudu

 
14/3/2023 - 18:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 1:0 (Split, 18/3/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 18.10 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 26. kola SuperSport HNL.

U posljednju utakmicu prije reprezentativne pauze Bijeli ulaze kao drugoplasirana momčad lige s osvojenih 47 bodova te nakon 2:0 pobjede protiv Osijeka u Gradskom vrtu koju je momčad trenera Ivana Leke ostvarila prošlog vikenda. 

Slaven Belupo trenutno zauzima šestu poziciju prvenstvene tablice s osvojena 33 boda, a u zadnjem kolu momčad trenera Zorana Zekića poražena je s minimalnih 1:0 od Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

Hajduk i Slaven Belupo odigrali su dvije utakmice u aktualnoj sezoni. Na Poljudu je Hajduk slavio s 5:1, a utakmica u Koprivnici završila je rezultatom 2:2. Podsjetimo, ove dvije momčadi 12. travnja sastaju se u Koprivnici u utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Glavni sudac utakmice Hajduk - Slaven Belupo je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

14/3/2023 - 18:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr