Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Šibenika na Šubićevcu

Hajduk u subotu igra protiv Šibenika na Šubićevcu

 
27/3/2023 - 13:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šibenik - Hajduk 2:3 (Šibenik, 1/4/2023)"

Nogometaši Hajduka vraćaju se prvenstvenim obvezama nakon što prošlog vikenda nije bilo utakmica zbog reprezentativne stanke. Bijeli u subotu s početkom u 19.10 sati igraju protiv Šibenika na Šubićevcu u okviru 27. kola SuperSport HNL.

Hajduk ovu utakmicu dočekuje na drugom mjestu s 50 osvojenih bodova u 26 odigranih kola, devet manje od vodećeg Dinama te 13 više od trećeplasiranog Osijeka. Šibenik je trenutno na pretposljednjem mjestu prvenstvene tablice s 24 osvojena boda. 

Momčad trenera Ivana Leke uoči reprezentativne stanke svladala je Slaven Belupo na Poljudu rezultatom 1:0, pogotkom Dina Mikanovića. Šibenik je u posljednjem službenom susretu odigrao 0:0 na gostovanju kod Osijeka. 

U odnosu na dvoboj sa Slaven Belupom trener Bijelih protiv Šibenika sigurno ne može računati na Lukasa Grgića koji je protiv momčadi iz Koprivnice dobio treći žuti karton. 

Bit će ovo treći susret Hajduka i Šibenika u aktualnoj sezoni. Na prvom gostovanju na Šubićevcu početkom rujna rezultat je bio 1:1, a u drugoj utakmici odigranoj 22. siječnja ove godine, Hajduk je na Poljudu slavio s 2:1.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike gorice i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Dario Kolarević iz Zagreba. 

27/3/2023 - 13:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr