Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Rijeke na Rujevici

Hajduk u subotu igra protiv Rijeke na Rujevici

 
3/10/2023 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:0 (Rijeka, 7/10/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 18.30 sati gostuju kod Rijeke na Rujevici u okviru 11. kola SuperSport HNL. 

Bijelima ova utakmica stiže nakon velike pobjede u derbiju protiv Dinama na Poljudu. Slavila je momčad trenera Ivana Leke i drugom srazu sa zagrebačkom ekipom u aktualnom prvenstvu, a pobjedu Hajduku donio je Emir Sahiti prekrasnim pogotkom u 59. minuti susreta.

S tri boda osvojena u derbiju Hajduk se vratio na prvo mjesto koje je na dan vremena preuzela upravo Rijeka 2:1 pobjedom protiv Rudeša u Kranjčevićevoj. Bijeli trenutno drže vrh tablice s 21 bodom iz devet odigranih utakmica. Drugoplasirana Rijeka je u isto toliko odigranih susreta osvojila 19 bodova. Momčad trenera Željka Sopića nalazi se u nizu od tri uzastopne prvenstvene pobjede. 

U prvoj utakmici ove sezone Hajduk je na Poljudu svladao Rijeku rezultatom 1:0, bilo je to u 2. kolu SuperSport HNL, a pogodak za pobjedu postigao je Rokas Pukštas

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Kruno Šarić iz Županje. 

3/10/2023 - 11:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr