Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Rijeke na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Rijeke na Poljudu

 
27/4/2021 - 12:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 3:2 (Split, 1/5/2021)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 20 sati igraju protiv Rijeke na Poljudu u okviru 32. kola HT Prve lige. 

Bijeli u četvrti Jadranski derbi u aktualnoj sezoni ulaze s pete pozicije na prvenstvenoj tablici te nakon poraza od Dinama na Maksimiru u derbiju odigranom u nedjelju. Rijeka se trenutno nalazi na trećem mjestu prvenstvene tablice s utakmicom više i osam bodova prednosti ispred Hajduka. U posljednjoj utakmici riječka momčad svladala je Istru 1961 u gostima. 

Hajdukov trener Paolo Tramezzani u odnosu na dvoboj s Dinamom može računati na Marka Livaju koji je odradio suspenziju zbog tri žuta kartona te Darka Todorovića koji je morao preskočiti derbi zbog crvenog kartona kojeg je dobio u susretu sa Slaven Belupom u Koprivnici. 

Tri Jadranska derbija odigrana su u tekućoj sezoni. Prvi dvoboj Hajduka i Rijeke je odgođen za veljaču pa je prva međusobna utakmica bila ona u prosincu na Poljudu u kojoj su gosti pobijedili rezulatatom 2:1. Nakon toga Rijeka i Hajduk odigrali su u veljači dvije utakmice u nešto više od dva tjedna, a u obje su hajdukovci slavili rezultatom 1:0. 

Glavni sudac Jadranskog derbija bit će Marko Matoc iz Zaprešića, pomagat će mu Vedran Đurak iz Stupnog i Dejan Vuković iz Zagreba, a četvrti sudac je Tomislav Bionda iz Zaprešića. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje. 

27/4/2021 - 12:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr