Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Osijeka na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Osijeka na Poljudu

 
5/11/2020 - 09:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:1 (Split, 7/11/2020)"

Nogometaši Hajduka u subotu od 17.05 sati igraju protiv Osijeka na Poljudu u okviru 11. kola HT Prve lige. Bijele će po prvi put povesti novi trener Boro Primorac koji će u narednom razdoblju voditi prvu momčad. 

Hajduk u ovaj susret ulazi nakon tri uzastopna prvenstvena poraza te se trenutno nalazi na šestom mjestu tablice s 10 osvojenih bodova u osam odigranih kola. Osijek trenutno drži drugu poziciju s 19 osvojenih bodova u devet odigranih kola. 

Trener Primorac u ovoj utakmici sigurno ne može računati na kapetana Miju Caktaša koji je protiv Istre 1961 dobio treći žuti karton. 

Hajduk i Osijek ove sezone su odigrali jednu utakmicu u Gradskom vrtu, a Bijeli su tada slavili rezultatom 2:1. Pogotke za Hajduk postigli su Jairo i Caktaš, a za domaćina strijelac je bio Vedran Jugović

Glavni sudac utakmice je Fran Jović, pomagat će mu Ivica Modrić i Luka Pušić, a četvrti sudac je Goran Pečarić - svi iz Zagreba. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a pomoćnik VAR suca je Goran Perica iz Šibenika. 

5/11/2020 - 09:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr