Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive u Zagrebu

Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive u Zagrebu

 
29/3/2021 - 18:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:2 (Zagreb, 3/4/2021)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 12.55 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici. Bijeli u nastavak prvenstva nakon reprezentativne pauze ulaze kao trenutno petoplasirana momčadi HT Prve lige s 36 osvojenih bodova u 24 odigrane utakmice. Lokomotiva trenutno zauzima posljednje mjesto prvenstvene tablice s 20 osvojenih bodova u 26 odigranih utakmica. 

Momčad trenera Paola Tramezzanija u posljednjem je ogledu uoči reprezentativne stanke svladala Šibenik na Poljudu rezultatom 1:0, dok je Hajdukov sljedeći suparnik u posljednjoj prvenstvenoj utakmici poražen od Osijeka u Gradskom vrtu rezultatom 2:0.

U dosadašnja dva međusobna ogleda u aktualnoj sezoni obje momčadi su slavili su gosti. Hajduk je u studenom prošle godine pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj rezultatom 2:1, a poljudski susret odigran krajem siječnja završio je 1:0 pobjedom Lokomotive. 

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marko Linić iz Dražica. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca Miro Grgić iz Osijeka. 

29/3/2021 - 18:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr