Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive na Poljudu

 
22/10/2024 - 15:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva (Split, 26/10/2024)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 16 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu utakmicu 11. kolu SuperSport HNL. 

Bijeli u ovaj susret ulaze kao vodeća momčad lige s četiri boda više od drugoplasirane Rijeke i trećeplasiranog Dinama. U posljednjem kolu ekipa mister Gennara Gattusa s 2:0 je svladala Slaven Belupo u Koprivnici. Do vodstva je Hajduk došao nakon ubačaja Ivana Rakitića i autogola domaćeg kapetana Božića, dok je drugi gol postigao Stipe Biuk

Lokomotiva trenutno zauzima osmu poziciju prvenstvene tablice s osvojenih devet bodova iz deset odigranih utakmica. Momčad iz Kranjčevićeve u prošlom je kolu na domaćem terenu odigrala 2:2 s Rijekom. Njihov trener Silvio Čabraja u odnosu na tu utakmicu ne može računati na Jona Mersinaja koji je dobio treći žuti karton. 

U prvom ogledu u aktualnoj sezoni Lokomotiva i Hajduk odigrali su 1:1 u Kranjčevićevoj sredinom kolovoza. Pogodak za Bijele postigao je Trajkovski, a domaća momčad tada je izjednačila u sedmoj minuti nadoknade preko Čopa koji je realizirao jedanaesterac. 

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca, pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Dario Kulušić iz Šibenika. 

22/10/2024 - 15:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr