Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive na Poljudu

 
18/9/2023 - 20:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 23/9/2023)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.15 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 9. kola SuperSport HNL. 

Momčad trenera Ivana Leke u nizu je od dva uzastopna poraza, najprije je na Poljudu Istra 1961 slavila kasnim pogotkom za 1:0, a zatim je prošlog vikenda Hajduk izgubio preokretom na gostovanju kod Gorice. Unatoč tome, Bijeli se i dalje nalaze na vrhu prvenstvene tablice s osvojenih 15 bodova, odnosno dva više od drugoplasirane Rijeke te od trećeplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje. 

Lokomotiva se trenutno nalazi na sedmoj poziciji s osvojenih devet bodova iz sedam odigranih susreta. U zadnja dva prvenstvena ogleda Lokomotiva je upisala pobjede, najprije protiv Slaven Belupa u gostima, a zatim prošlog vikenda protiv Rudeša na domaćem terenu. 

Trener Leko u odnosu na susret s Goricom neće moći računati na Zvonimira Šarliju koji je dobio treći žuti karton. 

Hajduk i Lokomotiva zadnji put su odmjerili snage početkom svibnja, na kraju prošle sezone u Kranjčevićevoj. Tada su Bijeli pobijedili rezultatom 3:0.

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Deni Grofelnik iz Valpova, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Luka Pajić iz Rijeke. 

18/9/2023 - 20:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr