Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Lokomotive na Poljudu

 
28/1/2021 - 15:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 0:1 (Split, 30/1/2021)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.10 sati na Poljudu protiv Lokomotive igraju utakmicu 18. kola HT prve lige. Bijeli ovaj susret dočekuju na petom mjestu HT Prve lige, dok se Lokomotiva trenutno nalazi na posljednjoj poziciji. 

U prve dvije utakmice nastavka sezone Hajduk je upisao 1:0 pobjedu protiv Šibenika na Šubićevcu te 3:1 poraz od Dinama na Maksimiru. Lokomotiva je posljednja dva susreta odigrala na domaćem terenu upisavši dva poraza - 3:0 od Osijeka te 4:0 od Šibenika. 

Hajdukov trener Paolo Tramezzani u ovoj utakmici sigurno ne može računati na Bassela Jradija koji je u derbiju protiv Dinama dobio treći žuti karton te Kristiana Dimitrova koji susret propušta zbog ozljede. 

U posljednjem međusobnom ogledu ove dvije momčadi Hajduk je u Kranjčevićevoj slavio rezultatom 2:1, a oba pogotka za Bijele tada je postigao kapetan Mijo Caktaš

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici su mu Vedran Đurak iz Stupnog i Željko Bučar iz Duge Rese, a četvrti sudac je Andrej Burilo iz Osijeka. 

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a pomoćnik VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

28/1/2021 - 15:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr