Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj

Hajduk u subotu igra protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj

 
15/2/2022 - 09:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "H. dragovoljac - Hajduk 0:3 (Zagreb, 19/2/2022)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 15 sati igraju protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj u okviru 24. kola HT Prve lige. 

Bijeli su u nizu od tri vezane pobjede u nastavku sezone. Momčad Valdasa Dambrauskasa slavila je na gostovanjima kod Šibenika i Gorice, a zatim je u posljednjem kolu pobijedili Slaven Belupo na Poljudu. Trenutno Hajduk zauzima treće mjesto na prvenstvenoj tablici s 44 osvojena boda. 

Hrvatski dragovoljac u nastavku sezone najprije je upisao dva poraza protiv Lokomotive i Osijeka, a u posljednjem kolu slavili su s visokih 5:0 u gostima kod Šibenika. 

U oba međusobna susreta odigrana ove sezone Hajduk je slavio u dvobojima s Hrvatskim dragovoljcem. Najprije su Bijeli u kolovozu u Kranjčevićevoj pobijedili s minimalnih 1:0, a zatim u studenom na Poljudu rezultatom 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Kristijan Novosel iz Valpova i Ivan Janjić iz Iloka, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Goran Pataki iz Đakova. 

15/2/2022 - 09:23 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr