Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu

Hajduk u subotu igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu

 
3/11/2021 - 09:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - H. dragovoljac 2:0 (Split, 6/11/2021)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 17.05 sati igraju protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu u okviru 15. kola HT Prve lige. Bijeli u ovu utakmicu ulaze s novim stručnim stožerom predvođenim trenerom Valdasom Dambrauskasom koji je u utorak na klupi Hajduka naslijedio Jensa Gustafssona

Uoči ovog dvoboja Hajduk se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s osvojenim 21 bodom u 13 odigranih utakmica. U posljednjem susretu Bijeli su poraženi na gostovanju kod Slaven Belupa rezultatom 3:2. U odnosu na tu utakmicu u kadar se sigurno vraća Stefan Simić koji je gostovanje u Koprivnici morao preskočiti zbog tri žuta kartona. 

Hrvatski dragovoljac trenutno zauzima posljednje mjesto prvenstvene tablice s osvojenih sedam bodova u 14 odigranih susreta. U posljednjoj utakmici na domaćem terenu su odigrali 1:1 sa Šibenikom. 

U prvom međusobnom dvoboju ove sezone Hajduk je svladao Hrvatski dragovoljac u gostima rezultatom 1:0, a pogodak je postigao Stefan Simić

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomagat će joj Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

3/11/2021 - 09:27 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr