Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Gorice u Velikoj Gorici

Hajduk u subotu igra protiv Gorice u Velikoj Gorici

 
13/10/2022 - 13:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 0:1 (Velika Gorica, 15/10/2022)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.05 sati gostuju kod Gorice u okviru 13. kola SuperSport HNL. 

Bit će to Bijelima treća utakmica u posljednjih tjedan dana, nakon što su prošle subote svladali Varaždin na Poljudu rezultatom 2:1, a zatim se u srijedu plasirali u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, pobijedivši Tehničara u Cvetkovcu rezultatom 5:1. 

U odnosu na posljednji prvenstveni susret, trener Mislav Karoglan u Velikoj Gorici sigurno neće moći računati na Marca Fossatija i Gerga Lovrencsicsa koji imaju tri žuta kartona te Kristijana Dimitrova koji je protiv Tehničara dobio izravni crveni karton. U konkurenciju se vraća Anthony Kalik koji je suspenziju zbog kartona odradio u prošlom kolu. 

Hajduk se uoči ove utakmice nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s 23 osvojena boda u 11 odigranih kola, a Gorica je trenutno na posljednjem mjestu sa šest osvojenih bodova nakon 11 odigranih utakmica. Trener Gorice Igor Angelovski u ovoj utakmici sigurno neće moći računati na Aleksandra Jovičića koji također ima tri žuta kartona. 

Podsjetimo, bit će ovo prvi ovosezonski ogled Hajduka i Gorice budući da je utakmica 4. kola između ova dva suparnika po službenoj dužnosti. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Goran Pataki iz Đakova. 

13/10/2022 - 13:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr