Mobile menu
Hajduk u subotu gostuje u Varaždinu

Hajduk u subotu gostuje u Varaždinu

 
21/8/2023 - 19:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 1:2 (Varaždin, 26/8/2023)"

Nakon pobjede u Kranjčevićevoj kod Rudeša, nogometaši Hajduka nastavak stopostotnog prvenstvenog niza na početku sezone, tražit će u Varaždinu gdje u subotu s početkom u 19 sati igraju utakmicu 6. kola SuperSport HNL. 

Bijeli su se nakon poraza od PAOK-a u Grčkoj i ispadanja iz Europe uspjeli brzo regenerirati i upisati nova tri boda na gostovanju u Zagrebu. Pogotke za Hajduk u pobjedi protiv Rudeša postigli su Marko Livaja na asistenciju Ivana Dolčeka te Dario Melnjak na asistenciju Livaje. Bilo je to dovoljno za novo slavlje, odnosno četvrtu pobjedu u nizu u novoj sezoni SuperSport HNL. 

Momčad Ivana Leke trenutno se nalazi na vrhu prvenstvene tablice s osvojenih 12 bodova, dva više od drugoplasiranog Osijeka te tri više od treće plasirane Rijeke. 

Četvrti na tablici sa šest osvojenih bodova je upravo njihov sljedeći suparnik Varaždin koji je u dosadašnje četiri utakmice upisao jednu pobjedu i tri remija. Ekipa trenera Marija Kovačevića odigrala je neriješeno s Goricom, Slaven Belupom i Lokomotivom, a pobijedila je Rudeš. 

U prošlom kolu Varaždin nije igrao budući da je njihova utakmica s Dinamom na Maksimiru - odgođena. 

Posljednji put Hajduk i Varaždin odmjerili su snage krajem travnja na Poljudu, a Hajduk je tada u prvenstvenom ogledu pobijedio rezultatom 2:0. Golove za Bijele postigli su Yassine Benrahou i Emir Sahiti

21/8/2023 - 19:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr