Mobile menu
Hajduk u subotu gostuje u Varaždinu

Hajduk u subotu gostuje u Varaždinu

 
25/7/2022 - 13:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 0:2 (Varaždin, 30/7/2022)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 21 sati gostuju kod Varaždina u okviru 3. kola SuperSport HNL. 

Bijeli su prošlog vikenda pauzirali, odnosno nisu odigrali utakmicu 2. kola budući da je ista odgođena na zahtjev HNK Rijeka zbog nastupa u 2. kolu kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. 

Momčad Valdasa Dambrauskasa u sljedećem kolu gostuje kod povratnika u najviši razred hrvatskog nogometa, momčadi koja je pod vodstvom trenera Marija Kovačevića, u prva dva kola upisala poraz na domaćem terenu protiv Slaven Belupa te pobjedu na gostovanju kod Istre 1961. 

Hajduk je prvenstvenu sezonu otvorio pobjedom protiv Istre 1961 u Puli, slavili su Bijeli s 2:0, a pogotke na Aldo Drosini postigli su Dario Melnjak i Marko Livaja

Posljednji susret Hajduka i Varaždina dogodio se u siječnju ove godine, u okviru priprema za novu sezonu, a momčad trenera Dambrauskasa na Poljudu je tada svladala goste rezultatom 4:2. Zadnju službenu utakmicu Varaždin i Hajduk odigrali su početkom svibnja 2021. godine u Varaždinu, a Bijeli su tada slavili s minimalnih 1:0. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pajić iz Rijeke i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Osijeka. 


25/7/2022 - 13:06 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr