Mobile menu
Hajduk u srijedu igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

Hajduk u srijedu igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
10/4/2023 - 15:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:1 (Koprivnica, 12/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 17.30 sati igraju utakmicu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Slaven Belupa u Koprivnici. 

Bijeli u ovom natjecanju brane trofej kojeg su prošle sezone osvojili pobjedom protiv Rijeke na Poljudu. Do ove faze natjecanja u aktualnoj sezoni Hajduk je stigao pobijedivši Tehničar Cvetkovec, Mladost iz Ždralova te u četvrtfinalu Osijek. Sve utakmice naša momčad odigrala je u gostima. 

Slaven Belupo je do polufinala stigao pobjedama protiv Solina i Nedelišća u gostima te na posljetku u četvrtfinalu protiv Rudeša na domaćem terenu. 

U posljednjim prvenstvenim utakmicama odigranima u petak obje ekipe upisale su remi na domaćim terenima. Hajduk je na Poljudu odigrao 2:2 s Istrom 1961, a Slaven Belupo 1:1 s Varaždinom. 

U aktualnoj sezoni Hajduk i Slaven Belupo tri puta su odmjerili snage u prvenstvu. Bijeli su na Poljudu slavili s 5:1 u rujnu prošle godine te u s 1:0 u ožujku ove godine, a u susretu odigranom u Koprivnici u studenom rezultat je bio 2:2. 

Podsjetimo, finale koje se igra na Rujevici u Rijeci 24. svibnja, prethodno je već izborio Šibenik pobjedom protiv Dinama na Šubićevcu. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova. 

10/4/2023 - 15:32 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr