Mobile menu
Hajduk u srijedu igra protiv Osijeka na Opus Areni

Hajduk u srijedu igra protiv Osijeka na Opus Areni

 
5/11/2023 - 18:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:1 (Osijek, 8/11/2023)"

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 17 sati igraju protiv Osijeka na Opus Areni prethodno odgođenu utakmicu 3. kola SuperSport HNL. Podsjetimo, ovaj susret odgođen je na zahtjev Osijeka zbog nastupa u 2. kolu kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. 

Hajduk ovaj susret dočekuje s drugog mjesta prvenstvene tablice s istim brojem bodova kao i prvoplasirana Rijeka te s četiri boda više od trećeplasiranog Dinama. 

Momčad trenera Mislava Karoglana posljednju utakmicu odigrala je u subotu kada je na Poljudu s minimalnih 1:0 svladala Rudeš. Jedini pogodak na toj utakmici postigao je Aleksandar Trajkovski

Osijek trenutno zauzima peto mjesto prvenstvene tablice sa šest bodova manje od vodećeg dvojca. U posljednjem prvenstvenom susretu momčad trenera Zorana Zekića poražena je s 3:0 na gostovanju u Velikoj Gorici. 

Svoju prvu utakmicu u ovoj sezoni Hajduk i Osijek odigrali su prije dva tjedna na Poljudu, a gosti su tada slavili rezultatom 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR sudca Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline. 

5/11/2023 - 18:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr