Mobile menu
Hajduk u srijedu igra protiv Dinama na Maksimiru!

Hajduk u srijedu igra protiv Dinama na Maksimiru!

 
24/1/2021 - 16:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 3:1 (Zagreb, 27/1/2021)"

Nogometaši Hajduka u srijedu s početkom u 17.05 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru u prethodno odgođenu utakmicu 13. kola HT Prve lige. Bijeli u najveći derbi hrvatskog nogometa ulaze s pete pozicije na ljestvice. 

U dosadašnjem tijeku prvenstva Hajduk je osvojio 20 bodova u 15 odigranih utakmica, a s druge strane Dinamo je osvojio 36 bodova u 16 odigranih kola i trenutno se momčad iz Zagreba nalazi na prvom mjestu na ljestvici. Dinamo je u drugom dijelu sezone odigrao dvije utakmice, u prvoj je poražen od Rijeke na domaćem terenu, a u drugoj slavio protiv Gorice u gostima. 

Pobjedom u Šibeniku svoj mandat na klupi započeo je novi trener Bijelih Paolo Tramezzani, Hajduk je u utakmici odigranoj u petak pobijedio rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Tonio Teklić

U prvom međusobnom ogledu ove sezone odigranom u rujnu prošle godine Hajduk je na Poljudu poražen od Dinama rezultatom 2:1. 

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. 

VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

24/1/2021 - 16:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr