Mobile menu
Hajduk u Skoplju: Bijeli protiv Renove idu po prolaz u 3. pretkolo

Hajduk u Skoplju: Bijeli protiv Renove idu po prolaz u 3. pretkolo

 
17/9/2020 - 08:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Renova - Hajduk 0:1 (Skopje, 17/9/2020)"

Hajduk će svoj put ove godine u Europi započeti danas utakmicom protiv sjevernomakedonske momčadi Renove na stadionu Petar Miloševski u Skoplju. Početak susreta zakazan je za 15:30 sati.

Odradili su jučer Bijeli i službeni trening uoči dvoboja, a optimizma u redovima hajdukovaca ne nedostaje. Pobjeda i plasman u iduće pretkolo jedini je plan i motiv 20 igrača i stručnog stožera koji su doputovali u sjevernomakedonsku prijestolnicu. Potvrdio je to u izjavi prije utakmice i trener Hajduka Hari Vukas.

- Atmosfera u momčadi je dobra, ne može biti drugačija. Igramo važnu utakmicu, ne igramo doma, ne bježimo od uloge favorita. Naša liga je, bez potcjenjivanja, puno kvalitetnija od makedonske, ali oni su dosta nezgodni i sigurno da će tražiti svoju šansu. Mi se moramo nametnuti od prve minute, želja nam je dovesti utakmicu u psihološki mirnije vode. Naravno da su očekivanja da ćemo pobijediti i proći u sljedeće kolo - poručio je među ostalim strateg Bijelih koji respektira protivnika, ali vjeruje da će njegova momčad potvrditi ulogu favorita u današnjem ogledu.

Određene su i službene osobe za ovaj dvoboj. Portugalska četvorka na čelu s glavnim sucem Joãom Pinheirom dijelit će pravdu u prvom europskom ispitu Bijelih. Pomagat će mu Pedro Ribeiro i Bruno Rodrigues, dok je četvrti sudac Vitor Fernandes Ferreira

17/9/2020 - 08:08 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr