Mobile menu
Hajduk u petak igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

Hajduk u petak igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
15/5/2023 - 14:24 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:1 (Koprivnica, 19/5/2023)"

Nogometaši Hajduka u petak s početkom u 16 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u okviru 35. kola SuperSport HNL. 

Pretposljednja je to prvenstvena utakmica u ovoj sezoni i posljednja uoči finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojem Hajduk u srijedu, 24. svibnja, igra protiv Šibenika na Rujevici. 

Momčad trenera Ivana Leke u posljednjih pet utakmica upisala tri pobjede i dva remija te duže od 450 minuta nije primila pogodak. Slaven Belupo je u zadnjih pet utakmica upisao dva remija, dva poraza i jednu pobjedu. 

Zadnji put ove dvije momčadi odmjerile su snage 12. travnja u polufinalu Hrvatskog kupa kada je Hajduk u Koprivnici slavio s 1:0, pogotkom Marka Livaje. Prethodno su odigrana tri prvenstvena susreta, Hajduk je na Poljudu dva puta slavio, s 5:1 i 1:0, a u Koprivnici je rezultat bio 2:2. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca Anto Marić, obojica iz Zagreba. 

15/5/2023 - 14:24 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr