Mobile menu
Hajduk u petak igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu

Hajduk u petak igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu

 
26/4/2022 - 13:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - H. dragovoljac 2:1 (Split, 29/4/2022)"

Nogometaši Hajduka u petak s početkom u 18 sati igraju protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu u okviru 33. kola HT Prve lige. 

Hajduk i Dragovoljac su odigrali tri međusobna susreta u ovoj sezoni te su Bijeli u sva tri izašli kao pobjednici. U prvom susretu Hajduk je na samom kraju utakmice uspio preko Stefana Simića zabiti za 1:0, na Poljudu su Bijeli pobijedili 2:0, a u posljednjem susretu odigranom u Kranjčevićevoj pobjedu Hajduku je donio Marko Livaja s tri postignuta pogotka. 

U proteklom kolu igrači Valdasa Dambrauskasa gostovali su u Koprivnici gdje je utakmica sa Slavenom Belupom završila podjelom bodova. Hajduk trenutno drži treće mjesto dok je Dragovoljac i dalje posljednji na tablici unatoč pobjedi protiv Šibenika u posljednjem kolu. 

U odnosu na utakmicu s Belupom, trener Dambrauskas na raspolaganju neće imati Stipu Biuka i Marca Fossatija koji su akumulirali tri žuta kartona, a u sastav se sigurno vraćaju Marko Livaja i Nikola Kalinić. 

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice, pomagat će joj Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova. 

Sve informacije o pretplatama, članstvu i uvjetima kupnje ulaznica možete pronaći - OVDJE . 

26/4/2022 - 13:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr