Mobile menu
Hajduk u petak  igra protiv Dinama na Maksimiru

Hajduk u petak igra protiv Dinama na Maksimiru

 
9/9/2024 - 20:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 0:1 (Zagreb, 14/9/2024)"

Nogometaši Hajduka u petak s početkom u 20 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru utakmicu 6. kola SuperSport HNL.

Bijeli najveći derbi hrvatskog nogometa dočekuju s trećeg mjesta prvenstvene tablice s osvojenih 11 bodova, dva manje od Dinama koji trenutno drži prvo mjesto. 

U posljednjoj utakmici uoči reprezentativne pauze Hajduk je na Poljudu svladao Osijek rezultatom 1:0, a u tom susretu jedini pogodak postigao je Marko Livaja na asistenciju Rokasa Pukštasa. Dinamo je u zadnjem kolu gostovao kod Rijeke na Rujevici te je utakmica završila rezultatom 1:1. 

Trener Bijelih Gennaro Gattuso u dvoboju s Osijekom zbog tri žuta kartona nije mogao računati na Filipa Uremovića koji se ponovno vraća u konkurenciju za derbi. 

Hajduk i Dinamo posljednji put su odmjerili snage početkom travnja u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu, a gosti su tada prošli u završnicu natjecanja pobijedivši 1:0. 

Glavni sudac derbija je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. 

9/9/2024 - 20:13 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr