Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Varaždina na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Varaždina na Poljudu

 
17/8/2024 - 16:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 2:1 (Split, 18/8/2024)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18.50 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu u okviru 3. kola SuperSport HNL. 

U prva dva prvenstvena susreta Bijeli su upisali domaću pobjedu protiv Slaven Belupa te gostujući remi s Lokomotivom. Uoči ove utakmice Hajduk trenutno zauzima četvrto mjesto na tablici. 

Momčad Gennara Gattusa posljednji susret odigrala je u četvrtak kada je doživjela poraz od slovačkog Ružomberoka koji je ujedno značio i kraj borbe za eventualni ulazak u skupine Konferencijske lige. 

Varaždin je na startu sezone upisao dva remija, najprije protiv Gorice u gostima, zatim s Rijekom na domaćem terenu. Obje utakmice završile su bez pogodaka. 

Hajduk i Varaždin posljednji su se put susreli krajem prošle sezone te su gosti tada na Poljudu slavili pobijedivši 1:0. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Luka Pušić iz Zagreba i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

17/8/2024 - 16:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr