Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Varaždina na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Varaždina na Poljudu

 
9/11/2023 - 14:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 3:1 (Split, 12/11/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelu s početkom u 16.30 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu u okviru 15. kola SuperSport HNL. 

Nakon pobjede u zaostaloj utakmici 3. kola protiv Osijeka na Opus Areni, Bijeli su opet zasjeli na prvom mjesto prvenstvene tablice s osvojenih 30 bodova u 14 odigranih susreta, tri više od drugoplasirane Rijeke koja ima utakmicu manje. 

Hajduk je trenutno u nizu od četiri uzastopne pobjede u službenim utakmicama. Pod vodstvom trenera Mislava Karoglana Bijeli su svladali Slaven Belupo, Rudeš i Osijek u prvenstvu te Jadran LP u utakmici SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Varaždin se trenutno nalazi na šestoj poziciji prvenstvene tablice sa 17 osvojenih bodova u 13 odigranih susreta. U posljednje tri utakmice upisali su tri remija, s Dinamom i Lokomotivom na domaćem terenu te s Rudešom u gostima. Trener Varaždina Mario Kovačević u ovom susretu zbog tri žuta kartona sigurno ne može računati na Marina Pilja

Ove dvije momčadi po prvi put u aktualnoj sezoni igrale su krajem kolovoza u Varaždinu, a Hajduk je tada pobijedio rezultatom 2:1. Golove za Bijele postigli su Filip Krovinović i Leon Dajaku

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Anto Marić iz Zagreba i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Oliver Romić iz Osijeka. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca je Ivan Vučković - obojica iz Zagreba. 

9/11/2023 - 14:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr