Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Slaven Belupa na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Slaven Belupa na Poljudu

 
11/8/2023 - 19:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 3:0 (Split, 13/8/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21.05 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 4. kola SuperSport HNL. 

Bijeli u novoj prvenstvenoj sezoni imaju stopostotan učinak nakon što su u prva dva kola pobijedili Dinamo u Maksimiru i Rijeku na Poljudu, a utakmicu 3. kola nisu igrali budući da je Osijek zatražio odgodu zbog nastupa u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. 

Posljednju utakmicu momčad Ivana Leke odigrala je u četvrtak na Poljudu u okviru 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Grčkog PAOK-a te je ona završila rezultatom 0:0.

Slaven Belupo odigrao je sve tri utakmice na startu sezone. U prvom susretu momčad trener Ricarda Moniza doživjela je težak poraz na gostovanju u Osijeku, zatim su remizirali na gostovanju u Varaždinu te su u posljednjoj utakmici svladali Rudeš. 

Hajduk i Slaven Belupo posljednji put su odmjerili snage u svibnju ove godine, na kraju prošle sezone, a Bijeli su tada u Koprivnici slavili s minimalnih 1:0.

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Luka Pušić iz Zagreba i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

11/8/2023 - 19:38 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr