Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Slaven Belupa na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Slaven Belupa na Poljudu

 
30/8/2022 - 11:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 5:1 (Split, 4/9/2022)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21.05 sati igraju protiv Slaven Belupa na Poljudu u okviru 8. kola SuperSport HNL. 

Bit će to dvoboj trenutno drugoplasirane i trećeplasirane momčadi na prvenstvenoj tablici. Slaven Belupo je sjajno ušao u novu sezonu, momčad trenera Zorana Zekića upisala je u sedam odigranih utakmica četiri pobjede uz dva remija i jedan poraz te se nalazi na drugoj poziciji s 14 osvojenih bodova. 

Hajduk je odigrao pet utakmica te ima skor od tri pobjede i dva poraza, a s devet osvojenih bodova nalazi se na trećoj poziciji. U posljednjem prvenstvenom kolu Bijeli su gostovali kod Osijeka gdje su poraženi rezultatom 2:1. Slaven Belupo u 7. kolu slavio je s 1:0 na gostovanju kod Lokomotive u Kranjčevićevoj. 

Trener Valdas Dambrauskas u ovoj utakmici sigurno neće moći računati na Anthonyja Kalika koji je u Gradskom vrtu dobio treći žuti karton, a kod Slaven Belupa neće biti Tomislava Božića koji također ima tri opomene. 

Posljednji put Slaven Belupo i Hajduk odmjerili su snage u prošlo sezoni, krajem travnja u Koprivnici, a utakmica je završila bez pogodaka. 

Glavni sudac utakmice u nedjelju je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Anto Marić iz Zagreba i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje. 

Sve informacije o ulaznicama za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo možete pronaći - OVDJE . 

30/8/2022 - 11:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr