Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Šibenika na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Šibenika na Poljudu

 
30/9/2024 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik (Split, 6/10/2024)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18.30 sati igraju protiv Šibenika na Poljudu utakmicu 9. kola SuperSport HNL. 

U posljednji susret prvog kruga natjecanja, ujedno i zadnju utakmicu uoči reprezentativne pauze, Bijeli ulaze s drugog mjesta prvenstvene tablice. Hajduk ima 18 bodova, isto kao i prvoplasirana Rijeka koja ima bolju gol razliku, te dva više od trećeplasiranog Dinama. 

Momčad mister Gennara Gattusa u nedjelju je igrala upravo s Rijekom, a dvoboj na Rujevici završio je bez pogodaka.

Šibenik kojeg vodi trener Mario Carević trenutno zauzima peto mjesto prvenstvene tablice s osvojenih 11 bodova, a u prethodnom kolu na domaćem terenu odmjerili su snage s Istrom 1961 te je ta utakmica također završila bez pogodaka. 

Posljednji put Hajduk i Šibenik igrali su krajem svibnja 2023. godine na Poljudu, a Bijeli su tada na Poljudu slavili s uvjerljivih 3:0. Samo četiri dana ranije Hajduk i Šibenik igrali su finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na Rujevici, a Hajduk je osvojio trofej pobijedivši rezultatom 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrta sutkinja je Ivana Martinčić iz Koprivnice. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

30/9/2024 - 20:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr