Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Šibenika na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Šibenika na Poljudu

 
30/7/2021 - 15:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Šibenik 1:0 (Split, 1/8/2021)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18.55 sati na Poljudu igraju protiv Šibenika u okviru 3. kola HT Prve lige. Po rasporedu se ova utakmica trebala igrati na Šubićevcu, međutim na zamolbu Šibenika domaćinstvo je zamijenjeno. 

Hajduk u ovaj susret ulazi nakon ispadanja iz Europa Konferencijske lige, odnosno utakmice protiv Tobola u Kazahstanu u kojoj su Bijeli u četvrtak poraženi s 4:1. U prvom susretu Hajduk je svladao kazahstansku momčad rezultatom 2:0, a u uzvratu Tobol je nakon odigranih 90 minuta imao 3:1 te je u produžecima postigao još jedan pogodak koji je momčad iz Kostanaya odveo u 3. pretkolo Europa Konferencijske lige. 

U prvenstvu su Bijelih krenuli s remijem protiv Lokomotive u gostima te porazom od Osijeka na Poljudu. Šibenik je s druge strane upisao dva gostujuća poraza, najprije od Osijeka, a zatim i od Gorice. 

Posljednji susret Hajduk i Šibenik odigrali su u svibnju na Šubićevcu, a Bijeli su tada slavili rezultatom 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, a asistent VAR suca je Robi Kezele, također iz Rijeke. 

30/7/2021 - 15:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr