Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Rudeša u Kranjčevićevoj

Hajduk u nedjelju igra protiv Rudeša u Kranjčevićevoj

 
18/8/2023 - 17:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 0:2 (Zagreb, 20/8/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18.50 sati igraju protiv Rudeša u Kranjčevićevoj u okviru 5. kola SuperSport HNL. Nakon poraza od PAOK-a u Solunu te ispadanja iz Europe, Bijeli se trebaju što prije regenerirati i pripremiti za novi izazov u prvenstvu gdje za sada imaju stopostotan učinak i drže vrh prvenstvene tablice s devet osvojenih bodova u tri odigrana susreta. 

Hajduk je u prva tri kola svladao Dinamo na Maksimiru rezultatom 2:1, zatim je slavio u dvije utakmice na Poljudu protiv Rijeke 1:0 i Slaven Belupa 3:0.

Rudeš se ove sezone vratio u elitni razred hrvatskog nogometa, momčad Roberta Prosinečkog odigrala je četiri utakmice i doživjela isto toliko poraza. Na otvaranju sezone poraženi su u gostima kod Rijeke rezultatom 4:0, zatim na domaćem terenu od Osijeka s 4:3, pa u gostima kod Slaven Belupa s 3:2 te u posljednjoj utakmici u Varaždinu rezultat je bio 2:0 za domaće. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Dominik Benković iz Zaprešića, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

18/8/2023 - 17:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr