Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Rijeke na Rujevici

Hajduk u nedjelju igra protiv Rijeke na Rujevici

 
23/9/2024 - 17:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk (Rijeka, 29/9/2024)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 20 sati igraju protiv Rijeke na Rujevici utakmicu 8. kola SuperSport HNL. 

Dvoboj je to momčadi koje drže vrh prvenstvene tablice s osvojenih 17 bodova nakon prvih sedam kola. Rijeka trenutno drži prvo mjesto zbog bolje gol razlike.

U posljednjem susretu momčad mister Gennara Gattusa upisala je uvjerljivu pobjedu protiv Gorice na Poljudu. Slavio je Hajduk s 4:1, dva pogotka za Bijele postigao je 16-godišnji Bruno Durdov, a po jedan put su mrežu suparnika zatresli Marko Livaja i Niko Sigur. Bila je to četvrta pobjeda Hajduka u nizu. 

Rijeka je u zadnjem kolu na domaćem terenu svladala Šibenik rezultatom 3:0 te je ovo za momčad trenera Radomira Đalovića bila treća pobjeda za redom. 

U odnosu na zadnju utakmicu trener Gattuso na raspolaganju će opet imati Rokasa Pukštasa koji je dvoboj s Goricom preskočio zbog tri žuta kartona. 

Rijeka i Hajduk posljednji put su međusobno igrali u početkom travnja na Rujevici te je domaća momčad tada slavila rezultatom 1:0. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

23/9/2024 - 17:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr