Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Rijeke na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Rijeke na Poljudu

 
22/1/2024 - 14:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Split, 27/1/2024)"

Nogometaši Hajduka drugi dio sezone otvaraju utakmicom protiv Rijeke koja se u okviru 20. kola SuperSport HNL igra na Poljudu, u nedjelju s početkom u 17.45 sati. 

Hajduk u nastavak sezone ulazi s prvog mjesta na prvenstvenoj tablici i s 41 bodom iz 19 odigranih utakmica, tri više od drugoplasirane Rijeke te sedam više od trećeplasiranog Dinama koji ima utakmicu manje.

Momčad trenera Mislava Karoglana odradila je središnji dio priprema u Istri, osim niza treninga Bijeli su odigrali i četiri pripremna susreta u kojima su upisali pobjede protiv slovenskog Aluminija, mađarskog Fehervara i poljskog Slaska te remi sa slovenskim Koperom. 

Rijeka je u okviru svojih priprema također odigrala četiri susreta u kojima su svladali slovensko Radomlje, remizirali su sa slovenskim Bravom i Opatijom te su poraženi od austrijskog Sturm. Momčad trenera Željka Sopića u srijedu je odigrala zaostalu utakmicu 4. gola te preokretom slavila na gostovanju kod Gorice. Gubili su Riječani 2:0 u Velikoj Gorici, a na kraju su svladali domaćina rezultatom 3:2. 

Hajdukov trener za ovu utakmicu sigurno ne može računati na Ismaela Dialloa koji je u posljednjem susretu prvog dijela sezone dobio treći žuti karton, a trenutno je odsutan i zbog nastupa Obale Bjelokosti na afričkom kupu nacija. Zbog ozljeda i dalje nema Darija Melnjaka, Ferra te Ivana Perišića koji se nedavno priključio Hajduku. 

Hajduk i Rijeka u aktualnoj sezoni odigrali su dva međusobna susreta, a u obje utakmice domaćin je slavio s minimalnih 1:0. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Oliver Romić iz Osijeka. VAR sudac je Ante Čuljak, a asistent VAR suca Ivan Vučković - obojica iz Zagreba. 

22/1/2024 - 14:52 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr