Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Rijeke na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Rijeke na Poljudu

 
24/7/2023 - 12:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:0 (Split, 30/7/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21:05 sati igraju protiv Rijeke na Poljudu u okviru 2. kola SuperSport HNL. 

Bijeli su prvenstvo započeli pobjedom protiv Dinama na Maksimiru. Momčad Ivana Leke preokretom u Zagrebu stigla je do prvih bodova u novoj sezoni, a pobjedu Hajduku donijeli su Marko Livaja i Rokas Pukštas nakon što je prethodno domaću ekipu u vodstvo doveo Bruno Petković

Rijeka je također pobjedom otvorila novu sezonu, momčad trenera Sergeja Jakirovića u prvom je kolu na Rujevici svladala Rudeš s uvjerljivih 4:0. Uoči gostovanja na Poljudu, Rijeka u četvrtak igra i prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu u kojoj gostuje na Kosovu kod Dukagjinija. 

U četiri dvoboja iz prošle sezone između Hajduka i Rijeke, obje momčadi upisale su po dvije pobjede, jednu na domaćem terenu i jednu u gostima. Posljednji susret odigran je u travnju na Rujevici i tada je Rijeka slavila s 2:0. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR suda je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

24/7/2023 - 12:59 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr