Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu

Hajduk u nedjelju igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu

 
7/3/2023 - 11:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 0:2 (Osijek, 12/3/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17.30 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u okviru 25. kola SuperSport HNL. 

Dvoboj je to dvije momčadi koje su sredinom prošlog tjedna susrele u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a kao pobjednik iz tog sraza izašao je Hajduk svladavši domaćina u Gradskom vrtu rezultatom 2:1. Strijelci za Bijele bili su Luka Vušković i Filip Krovinović, dok je za Osijek pogodak postigao Filip Živković

U međuvremenu obje ekipe su za vikend odigrale prvenstvene susrete. Hajduk je poražen od Lokomotive rezultatom 4:3, a Osijek je s pod vodstvom novog trenera Borimira Perkovića remizirao s Dinamom, odigravši 1:1 u Maksimiru. 

Bit će ovo ukupno četvrti međusobni dvoboj Hajduka i Osijeka u aktualnoj sezoni, a osim već spomenutog Kupa, u prvenstvu su obje momčadi upisale tri boda na svom terenu. 

U odnosu na posljednji prvenstveni susret, Hajdukov trener Ivan Leko, moći će opet računati na Dina Mikanovića, koji je zbog tri žuta kartona morao preskočiti ogled s Lokomotivom. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pušić iz Zagreba i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a asistent VAR suca je Anto Marić iz Zagreba. 

7/3/2023 - 11:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr