Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu

Hajduk u nedjelju igra protiv Osijeka u Gradskom vrtu

 
27/8/2022 - 00:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:1 (Osijek, 28/8/2022)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21.05 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u okviru 7. kola SuperSport HNL.

Samo tri dana nakon zahtjevne utakmice protiv Villarreala na Poljudu te ispadanja u play off-u Konferencijske lige, Bijele čeka prvenstveni izazov u Osijeku. 

Hajduk je u prvenstvu do sada odigrao četiri utakmice, slavila je momčad Valdasa Dambrauskasa u gostima kod Istre 1961 i Varaždina, zatim je poražena u gostima kod Dinama te je prošlog vikenda pobijedila Lokomotivu na Poljudu. Bijeli se trenutno nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice. 

Osijek je novu prvenstvenu sezonu ušao s pobjedom protiv Gorice, a zatim je dosta iznenađujuće u ostalih pet odigranih utakmica upisao dva remija i tri poraza zbog čega se ekipa trenera Nenada Bjelice trenutno nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene tablice. 

Hajduk i Osijek u prošloj su sezoni četiri puta odmjerili snage, u prvoj utakmici Osijek je slavio na Poljudu, a zatim je tri puta rezultat bio neodlučen. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Dario Kolarević iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca je Luka Pušić, također iz Zagreba. 

27/8/2022 - 00:11 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr