Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Osijeka na Poljudu!

Hajduk u nedjelju igra protiv Osijeka na Poljudu!

 
14/12/2021 - 10:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 0:0 (Split, 19/12/2021)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17.30 sati igraju utakmicu 20. kola HT Prve lige protiv Osijeka na Poljudu. Uoči posljednjeg susreta sezone Bijeli se nalaze četvrtom mjestu tablice s 34 osvojena boda u 18 odigranih utakmica, a Osijek je trenutno prvoplasirana momčad s 39 osvojenih bodova u 19 odigranih susreta. 

U prethodnom ogledu momčad trener Valdasa Dambrauskasa odigrala je 3:3 na gostovanju kod Lokomotive, a Osijek je u zadnjem kolu slavio protiv Šibenika rezultatom 3:1. 

Trener Bijelih za utakmicu s Osijekom sigurno ne može računati na stopera Nikolu Katića koji je u dvoboju s Lokomotivom dobio treći žuti karton, a u momčadi Osijeka iz istog razloga sigurno neće biti Amera Hiroša

Hajduk i Osijek u prvoj utakmici ove sezone odigrali su dva susreta, u prvom na Poljudu gosti su pobijedili rezultatom 2:1, a drugi u Gradskom vrtu završio je neriješeno, odnosno rezultatom 1:1. 

Glavni sudac utakmice bit će Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Luka Pušić iz Zagreba, a četvrti sudac je Mario Zebec iz Varaždina. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Igor Krmar, također iz Zagreba. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu pronađite - OVDJE . 

14/12/2021 - 10:47 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr