Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj

 
17/6/2020 - 15:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 3:2 (Zagreb, 21/6/2020)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21:05 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici u sklopu 30. kola HT Prve lige. 

Bijeli su u posljednjem kolu na Poljudu poraženi rezultatom 3:2 od Varaždina, a prethodno su u prve dvije utakmice nakon ponovnog početka prvenstva osvojili svih šest bodova u dvobojima protiv Intera iz Zaprešića kod kuće te protiv Istre 1961 u gostima. 

Trenutno se Hajduk nalazi na trećem mjestu prvenstvene tablice s 52 osvojena boda, jednim manje od drugoplasirane Rijeke te jednim više od četvrtoplasirane Lokomotive. 

Trener Igor Tudor u ovoj utakmici neće moći računati na Hamzu Barryja koji je protiv Varaždina dobio treći žuti karton, Nihada Mujakića koji se ozlijedio na prethodnoj utakmici i Stefana Simića koji je prethodno ovog tjedna na treningu zadobio ozljedu zgloba i pauzirat će do kraja sezone. 

Hajduk i Lokomotiva tri su puta ove sezone odmjerili snage, Bijeli su dva puta slavili na Poljudu (3:0 i 1:0), a utakmica u Kranjčevićevoj završila je remijem bez golova. 

17/6/2020 - 15:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr