Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive na Poljudu

 
3/3/2023 - 16:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 3:4 (Split, 5/3/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 15 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 24. kola SuperSport HNL. 

Bit će to treća utakmica u tjedan dana za Bijele koji su prošle nedjelje najprije doživjeli težak prvenstveni poraz od 4:0 protiv Dinama na Maksimiru, a zatim su u srijedu slavili protiv Osijeka rezultatom 2:1 u Gradskom vrtu u susretu četvrtfinala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Trener Bijelih Ivan Leko u odnosu na prošli prvenstveni susret ne može sigurno računati na Dina Mikanovića koji ima tri žuta kartona, a iz istog razloga trener Lokomotive Silvijo Čabraja u konkurenciji neće imati Ivana Milićevića

Uoči ovog dvoboja Hajduk se nalazi na drugom mjestu s osvojena 44 boda, a Lokomotiva zauzima osmu poziciju prvenstvene tablice s osvojenih 25 bodova. 

Tijekom aktualne sezone Hajduk i Lokomotiva dva puta su odmjerili snage. U prvoj utakmici odigranoj u kolovozu na Poljudu Bijeli su slavili s 2:1, a u drugom susretu odigranom u Kranjčevićevoj u listopadu rezultat je bio 2:2. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Luka Pajić iz Rijeke i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Goran Perica iz Šibenika. 

Sve informacije o ulaznicama za ovu utakmicu možete pronaći - OVDJE . 

3/3/2023 - 16:08 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr