Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive na Poljudu

 
19/8/2022 - 14:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:1 (Split, 21/8/2022)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 21.05 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 6. kola SuperSport HNL. 

Bijeli su se u petak rano ujutro vratili u Split nakon prve utakmice play off-a Konferencijske lige u kojoj su s 4:2 poraženi od Villarreala u Valenciji. Dva dana i isto toliko treninga ostali su treneru Valdasu Dambrauskasu i njegovoj momčadi za pripremu sljedeće prvenstvene utakmice. 

Hajduk je u prvenstvo startao s dvije pobjede na gostovanjima kod Istre 1961 i Varaždina, a zatim su u posljednjem susretu poraženi od Dinama u derbiju na Maksimiru. U međuvremenu su odgođene utakmice s Rijekom i Goricom te Hajduk nakon tri odigrana kola ima šest osvojenih bodova.

Lokomotiva je odigrala svih pet kola u kojima je također osvojila šest bodova upisavši pobjede protiv Rijeke i Osijeka te poraze od Gorice, Šibenika i Dinama. 

Posljednji put Hajduk i Lokomotiva odmjerili su snage u ožujku ove godine na Poljudu, a Bijeli su tada slavili s 4:0. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje. 

19/8/2022 - 14:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr