Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Lokomotive na Poljudu

 
22/9/2021 - 11:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 1:0 (Split, 26/9/2021)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 19.05 sati igraju protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 10. kola HT Prve lige. 

Bijeli nisu igrali prethodno, 9. kolo HT Prve lige, budući da je najveći derbi hrvatskog nogometa koji se trebao igrati na Poljudu, odgođen na zahtjev GNK Dinamo. Nakon toga momčad Jensa Gustafssona u utorak je nastupila u utakmici 1/16 SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa svladavši Primorac u Biogradu na Moru rezultatom 2:1. 

Posljednju prvenstvenu utakmicu Hajduk je odigrao 12. rujna kada je na gostovanju u Puli pobijedio Istru 1961 rezultatom 3:1. Trener Bijelih protiv Lokomotive sigurno neće moći računati na Filipa Krovinovića koji mora preskočiti ovaj susret zbog tri žuta kartona. 

U 9. kolu HT Prve lige Lokomotiva je poražena s 2:1 na gostovanju u Šibeniku, a nakon toga u utorak je gostovala u Kupu kod Dugopolja kojeg su svladali boljim izvođenjem jedanaesteraca. 

Lokomotiva i Hajduk zadnji put su odmjerili snage 17. srpnja, na početku nove prvenstvene sezone, a rezultat je tada bio 2:2. Oba pogotka za Bijele u Kranjčevićevoj tada je postigao Jan Mlakar

Hajduk je u dosadašnjih osam odigranih kola osvojio 16 bodova, a Lokomotiva je trenutno na učinku od 11 osvojenih bodova iz osam odigranih utakmica. 

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. VAR sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, a asistent VAR suca je Kruno Šarić iz Županje. 

22/9/2021 - 11:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr