Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

 
20/11/2023 - 14:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 0:2 (Pula, 26/11/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 15 sati gostuju kod Istre 1961 na Aldo Drosini u okviru 16. kola SuperSport HNL. 

Bijeli ovaj dvoboj dočekuju s prvog mjesta prvenstvene tablice s 33 osvojena boda u 15 odigranih susreta, pet više od drugoplasirane Rijeke koja ima i utakmicu manje. Hajduk je u nizu od pet uzastopnih pobjeda ostvarenih pod vodstvom trenera Mislava Karoglana. Njegova ekipa upisala je četiri pobjede u prvenstvu te jednu u okviru SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. 

Trener Karoglan i njegov stručni stožer reprezentativnu pauzu iskoristili su za što veći broj treninga na Poljudu kako bi dodatno uigrali momčad za završnicu prvenstva te implementirali svoje nogometne ideje.

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici prije pauze Bijeli su na Poljudu svladali Varaždin rezultatom 3:1, a prije toga u zaostaloj utakmici 3. kola slavili su u gostima kod Osijeka. 

Istra 1961 je trenutno se nalazi na devetoj poziciji prvenstvene tablice s osvojenih 14 bodova u 15 odigranih susreta. Momčad trenera Davida Catale u posljednjem je službenom susretu s uvjerljivih 4:0 pobijedila Rudeš u gostima, a prije toga je osvojila tri boda svladavši Slaven Belupo na svom terenu. Tijekom reprezentativne pauze odigrali su s talijanskim Udineseom prijateljski susret koji je završio rezultatom 1:1.

U prvoj utakmici ove sezone Istra 1961 pobijedila je na Poljudu rezultatom 1:0. Bio je to prvi poraz Bijelih u aktualnoj sezoni. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Dejan Vuković iz Zagreba, a četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Ivan Vučković, također iz Zagreba. 

20/11/2023 - 14:49 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr