Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

 
24/1/2023 - 16:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 3:0 (Pula, 29/1/2023)"

Nakon pobjede protiv Šibenika u prvoj utakmici nastavka sezone, nogometaši Hajduka u 19. kolu SuperSport HNL gostuju kod Istre 1961 u Puli. Utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17.10 sati. 

Hajduk je prošlog vikenda na Poljudu svladao Šibenik rezultatom 2:1, bio je to trenerski debi Ivana Leke na klupi Bijelih, a do tri boda njegovi igrači stigli su nakon preokreta. Šibenik je poveo u prvom poluvremenu preko Araija, zatim je Kalik pred kraj prvog poluvremena izjednačio na 1:1, a konačni rezultat u 85. minuti postavio je Livaja

Hajduk i dalje drži drugo mjesto na prvenstvenoj tablici te trenutno ima četiri boda manje i utakmicu više od vodećeg Dinama. Istra 1961 je drugi dio sezone otvorila remijem na domaćem terenu odigravši 0:0 sa Slaven Belupom. Momčad iz Pule trenutno drži šestu poziciju na prvenstvenoj tablici. 

Trener Leko u odnosu na utakmicu sa Šibenikom sigurno ne može računati na Chidozieja Awaziema koji je dobio treći žuti karton, a u konkurenciju se vraća Emir Sahiti koji je pauzirao zbog isključenja u zadnjoj utakmici prvog dijela sezone. 

Hajduk i Istra 1961 odigrali su dvije utakmice u aktualnoj sezoni. U prvoj su Bijeli slavili s 2:0 na Aldo Drosini, a druga na Poljudu završila je rezultatom 2:2. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

24/1/2023 - 16:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr