Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

Hajduk u nedjelju igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

 
8/9/2021 - 12:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 1:3 (Pula, 11/9/2021)"

Nogometaši Hajduka nakon dvotjedne reprezentativne pauze nastavljaju s prvenstvenim obvezama utakmicom 8. kola HT Prve lige u kojoj u nedjelju s početkom u 17 sati igraju protiv Istre 1961 na Aldo Drosini. 

Za vrijeme prvenstvene stanke Bijeli su odigrali prijateljski susret sa HRNK Zmaj u Makarskoj gdje su pobijedili rezultatom 2:0. Ostatak vremena trener Jens Gustafsson i njegov stručni stožer pripremali su momčad na treninzima bez osmorice prvotimaca koji su sudjelovali u reprezentativnim akcijama svojih nacionalnih selekcija. 

Hajduk dvoboj s Istrom 1961 dočekuje s trećeg mjesta prvenstvene tablice s 13 osvojenih bodova u sedam odigranih kola. U posljednjem susretu Bijeli su s 2:1 poraženi od Rijeke u Jadranskom derbiju odigranom na Poljudu, a prije toga Hajduk je nanizao četiri uzastopne prvenstvene pobjede. 

Istra 1961 se trenutno nalazi na osmoj poziciji prvenstvene tablice sa šest osvojenih bodova u šest odigranih utakmica. U posljednjem prvenstvenom susretu doživjeli su poraz rezultatom 3:1 na gostovanju u Šibeniku. 

Posljednji put Istra 1961 i Hajduk odmjerili su snage u travnju ove godine na Aldo Drosini, a Bijeli su tada slavili s minimalnih 1:0, pogotkom Stefana Simića

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. VAR sudac je Dario Kulušić iz Šibenika, a asistent VAR suca je Goran Perica, također iz Šibenika. 

8/9/2021 - 12:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr